Raut

Rauty jsou společenská událost, obvykle pořádána ve večerních hodinách. Součástí události bývá i bohatá večeře, jídlo si hosté servíruji ve stoje, atmosféra bývá uvolněná.

Na rautech bývají pro hosty připraveny bufetové stoly s širokou nabídkou jídel a nápojů:

  • studené a teplé předkrmy
  • teplé pokrmy
  • studené pokrmy
  • deserty
  • čokoládové fontány
  • nápoje

Nápoje jsou důležitou součástí rautů, přičemž pro příchozí může být připraven „welcome drink” nabízený obsluhou z podnosů. Na rautu se hosté obsluhují sami, vyjma teplé kuchyně, kterou může servírovat obsluha. Rauty jsou oblíbené při pořádání vernisáží, recepcí, firemních oslav a konferencích.

Složení bufetových stolů může být velmi různorodé a záleží pouze na přání a možnostech klienta. Máme bohatou zkušenost s přípravou rautů, pořádaných v interiéru i v exteriéru při různých příležitostech.